Hair en Beauty by Ellen

Hair en Beauty by Ellen is een Schoonheidssalon gelegen aan Moraviëstraat 14 in Alkmaar.

Meer informatie over Hair en Beauty by Ellen in Alkmaar

Hair & Beauty by Ellen is een knusse salon waar de klant zich meteen thuis voelt. De eigenaresse, Ellen, luistert naar de wensen van haar klanten en zorgt met haar ervaring, enthousiasme, creativiteit en inspiratie voor de gewenste coupe. Ze blijft op de hoogte van de nieuwste haartrends door regelmatig trainingen te volgen. Naast haarverzorging heeft Ellen ook interesse in huidverzorging. Ze wil haar klanten meer kunnen bieden en combineert daarom het kappersvak met schoonheidsverzorging. Hierbij focust ze op het optimaal behandelen en verzorgen van de huid, om de conditie ervan te verbeteren.

Wil je weten wat Hair en Beauty by Ellen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hair en Beauty by Ellen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hair en Beauty by Ellen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hair en Beauty by Ellen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Hair en Beauty by Ellen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hair en Beauty by Ellen

Bezoekers bekeken ook