Hairstyle Center

Hairstyle Center is een Kapper gelegen aan Europaboulevard 189 in Alkmaar.

Meer informatie over Hairstyle Center in Alkmaar

Dit artikel gaat over de openingstijden en services van Hairstyle Center. Als u een afspraak heeft gemaakt, wordt u op dat tijdstip geholpen en heeft u voorrang op mensen zonder afspraak. U kunt ook uw voorkeur voor een kapster aangeven. Als u geen afspraak heeft, kunt u informeren naar de wachttijd en indien mogelijk direct geholpen worden of een tijdstip afspreken. De kapsels voor dames zijn zeer geraffineerd en er zijn verschillende kleuren beschikbaar, van blond tot hazelnoot. Krullen zijn ook populair. Er worden positieve beoordelingen gegeven door klanten, die tevreden zijn met de service. De salon heeft een prettige sfeer en biedt kwaliteit en service. Je kunt Hairstyle Center volgen op Facebook en contact met hen opnemen voor een afspraak. De salon bevindt zich tussen de Action en Scapino in winkelcentrum 'de Mare' in Alkmaar.

Wil je weten wat Hairstyle Center verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hairstyle Center of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hairstyle Center? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hairstyle Center het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Hairstyle Center reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hairstyle Center

Bezoekers bekeken ook