Happy Bodies Alkmaar

Happy Bodies Alkmaar is een Sportschool gelegen aan Stationsweg 37 in Alkmaar.

Meer informatie over Happy Bodies Alkmaar in Alkmaar

Bij Happy Bodies Alkmaar kun je in slechts 35 minuten per training weer fit worden. Ze bieden persoonlijke coaching en zijn het alternatief voor de normale sportschool. Je kunt contact met hen opnemen via de opgegeven contactgegevens. Leden van Happy Bodies Alkmaar zijn positief over de eenvoudige maar effectieve training met de Milon Cirkel, waarbij de apparaten worden aangepast aan je niveau. Het trainen met de Milon Cirkel is ook minder blessuregevoelig dan trainen met losse gewichten.

Wil je weten wat Happy Bodies Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Happy Bodies Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Happy Bodies Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Happy Bodies Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Happy Bodies Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Happy Bodies Alkmaar

Bezoekers bekeken ook