Happy Italy Alkmaar

Happy Italy Alkmaar is een Restaurant gelegen aan Noorderkade 1049 in Alkmaar.

Meer informatie over Happy Italy Alkmaar in Alkmaar

In Alkmaar bevindt zich een gezellig restaurant genaamd Happy Italy, op loopafstand van het treinstation en de Vue Alkmaar bioscoop. Hier kun je genieten van heerlijke pizza's en pasta's, terwijl de kinderen zich vermaken in het speelparadijs. Je kunt spontaan langskomen en snel aan een tafel geholpen worden, of van tevoren reserveren. Het restaurant is gevestigd aan de Noorderkade 1049 in Alkmaar en is geopend van woensdag tot en met zondag van 16:00 tot 22:00 uur. Let op, de keuken sluit om 21:30 uur. Daarnaast is het ook mogelijk om je favoriete gerecht af te halen voor thuis, het park of op kantoor.

Wil je weten wat Happy Italy Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Happy Italy Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Happy Italy Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Happy Italy Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Happy Italy Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Happy Italy Alkmaar

Bezoekers bekeken ook