Harleys Beauty & Skin

Harleys Beauty & Skin is een Schoonheidssalon gelegen aan Koningsstraat 3 in Alkmaar.

Meer informatie over Harleys Beauty & Skin in Alkmaar

In deze tekst wordt de Pink Beauty Salon geïntroduceerd als een prachtige roze salon waar je kunt ontspannen en genieten. De salon kondigt aan dat er vanaf 1 juli 2023 een prijsverhoging zal zijn vanwege stijgende kosten bij groothandels. Daarnaast wordt collega Petra van Waxalon voorgesteld, die verschillende behandelingen aanbiedt zoals full body wax, microneedling, casmara masker en lashlift. Er wordt benadrukt dat het nu een goed moment is om gladde benen te creëren voor de zomerjurken collectie en om de huid te verbeteren met de microneedling behandeling. Klanten kunnen gemakkelijk een afspraak boeken bij Waxalon en worden uitgenodigd om snel langs te komen in de mooie roze salon.

Wil je weten wat Harleys Beauty & Skin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Harleys Beauty & Skin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Harleys Beauty & Skin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Harleys Beauty & Skin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Harleys Beauty & Skin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Harleys Beauty & Skin

Bezoekers bekeken ook