Hasekura Alkmaar

Hasekura Alkmaar is een Authentiek Japans restaurant gelegen aan Kraanbuurt 2 in Alkmaar.

Meer informatie over Hasekura Alkmaar in Alkmaar

Hasekura Alkmaar is een Japans BBQ-restaurant gelegen in Alkmaar. Ze bieden onbeperkt genieten van BBQ, sushi, teppanyaki en meer. Vanaf 15 augustus zullen ze een nieuw bestelsysteem introduceren waarbij gasten zelf kunnen bestellen via hun eigen telefoon door de QR-code te scannen. Daarnaast hebben ze nieuwe gerechten toegevoegd aan het menu en zijn er gerechten die voorheen niet bij het All You Can Eat-menu inbegrepen waren, nu wel inbegrepen. Ze hebben ook een klein terrasje om te dineren of een drankje te doen. Het restaurant is dagelijks geopend van 17:00 tot 23:00 uur, behalve op maandag. Afhalen is mogelijk van dinsdag tot zondag van 17:00 tot 21:00 uur. Er is 30% korting op sushi bij afhalen vóór 17:00 uur. Het restaurant zoekt nieuwe collega's tussen de 16 en 22 jaar oud voor het bedieningsteam. Contactgegevens en openingstijden zijn ook vermeld in de tekst.

Wil je weten wat Hasekura Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hasekura Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hasekura Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hasekura Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Hasekura Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hasekura Alkmaar

Bezoekers bekeken ook