Healthcenter Hoornse Vaart

Healthcenter Hoornse Vaart is een Sportschool gelegen aan 4, Hertog Aalbrechtweg in Alkmaar.

Meer informatie over Healthcenter Hoornse Vaart in Alkmaar

Healthcenter Hoornse Vaart in Alkmaar biedt een ruime fitnesszaal met professionele apparatuur en een trainer die de hele dag aanwezig is. Ze bieden begeleiding en persoonlijke schema's op maat. Daarnaast zijn er ook groepslessen zoals Yoga, BBB, Bodyfit, SH’BAM, Bodypump, Bodycombat en Bodybalance. Het healthcenter heeft ook personal trainers beschikbaar. Er worden positieve ervaringen gedeeld van mensen die hier sporten, zelfs tijdens ziekte. Voor een proefles kun je kiezen uit dynamische groepslessen zoals SH’Bam, Bodybalance, Bodypump en Bodycombat.

Wil je weten wat Healthcenter Hoornse Vaart verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Healthcenter Hoornse Vaart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Healthcenter Hoornse Vaart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Healthcenter Hoornse Vaart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Healthcenter Hoornse Vaart reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Healthcenter Hoornse Vaart

Bezoekers bekeken ook