Heerlijk Nel

Heerlijk Nel is een Restaurant gelegen aan Verdronkenoord 131 in Alkmaar.

Meer informatie over Heerlijk Nel in Alkmaar

Daisy Put en Eva Schmaal hebben op 1 januari 2022 het restaurant Heerlijk Nel overgenomen. Daisy heeft veel ervaring in de keuken van dit restaurant, waar ze ooit haar carrière begon als stagiaire. Samen met Eva en het team willen ze de gasten laten genieten van heerlijke gerechten, mooie wijnen en een knusse sfeer. Het menu is verrassend en er zijn bijpassende wijnen verkrijgbaar. Men kan direct reserveren of contact opnemen met het restaurant. Het adres is Verdronkenoord 131, 1811 BD Alkmaar en het telefoonnummer is 072 511 1868.

Wil je weten wat Heerlijk Nel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Heerlijk Nel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Heerlijk Nel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Heerlijk Nel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Heerlijk Nel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Heerlijk Nel

Bezoekers bekeken ook