Hoekstra Opleidingen

Hoekstra Opleidingen is een Opleidingscentrum gelegen aan Pyrietstraat 4 in Alkmaar.

Meer informatie over Hoekstra Opleidingen in Alkmaar

Hoekstra Opleidingen is een opleider in de regio Alkmaar die opleidingen aanbiedt in de logistieke sector, veiligheid en voor consumenten. Ze bieden rijopleidingen, Code 95 trainingen en opleidingen op het gebied van logistiek en veiligheid. Hoekstra Opleidingen is de grootste opleider in de regio en beschikt over veel medewerkers, voertuigen en opleidingsmogelijkheden. Ze bieden onder andere opleidingen voor heftruck en reachtruck. Je kunt bij hen ook terecht voor nascholing voor Code 95. Als je vragen hebt, kun je altijd contact met hen opnemen. Daarnaast kun je je inschrijven voor hun nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes.

Wil je weten wat Hoekstra Opleidingen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hoekstra Opleidingen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hoekstra Opleidingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hoekstra Opleidingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Hoekstra Opleidingen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hoekstra Opleidingen

Bezoekers bekeken ook