Holland Schermen Alkmaar

Holland Schermen Alkmaar is een Vechtsportclub gelegen aan Terborchlaan 301 in Alkmaar.

Meer informatie over Holland Schermen Alkmaar in Alkmaar

HollandSchermen is een schermschool in Alkmaar en Heemstede die mensen van alle leeftijden en niveaus verwelkomt. Ze bieden een introductiecursus voor volwassenen aan waarbij je verschillende technieken leert op verschillende wapens. Daarnaast hebben ze ook lessen in floret, sabel en degen, waarbij je kunt kiezen uit verschillende dagen en tijden. Het team van trainers bestaat uit ervaren schermers die je graag helpen bij het verbeteren van je techniek. Ze hebben ook sportieve resultaten en gebeurtenissen van het afgelopen jaar op hun website staan. Voor meer informatie kun je terecht op hun website of contact opnemen met de hoofdtrainers in Alkmaar en Heemstede.

Wil je weten wat Holland Schermen Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Holland Schermen Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Holland Schermen Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Holland Schermen Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Holland Schermen Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Holland Schermen Alkmaar

Bezoekers bekeken ook