Holland Sport B.V.

Holland Sport B.V. is een Sportclub gelegen aan Terborchlaan 301 in Alkmaar.

Meer informatie over Holland Sport B.V. in Alkmaar

Holland Sport is een ideale partner voor het beheer en onderhoud van sportaccommodaties en sportstimulerende activiteiten. Ze zorgen voor schone, veilige en goed onderhouden faciliteiten en bieden uitdagende activiteiten aan. Ze werken samen met bedrijven, verenigingen, scholen en gemeenten om mensen te inspireren om in beweging te komen. Ze bieden management en advies in sportzaken en creëren een inspirerende omgeving voor iedereen om aan vitaliteit, conditie, plezier en ontspanning te werken. Ze hebben ervaring in het risicodragend exploiteren van sportaccommodaties en streven naar maatschappelijk rendement in plaats van winstmaximalisatie. Ze bieden ook beheer en onderhoudsdiensten voor sportvelden en kunnen op maat gemaakte programma's aanbieden voor alle leeftijden.

Wil je weten wat Holland Sport B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Holland Sport B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Holland Sport B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Holland Sport B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Holland Sport B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Holland Sport B.V.

Bezoekers bekeken ook