Home2invest B.V.

Home2invest B.V. is een Bouwbedrijf gelegen aan Visserslaan 27 in Alkmaar.

Meer informatie over Home2invest B.V. in Alkmaar

Dit artikel gaat over het proces van het ontwerpen en bouwen van je eigen droomhuis met behulp van Home2Invest. Het begint met het hebben van een kavel waarop je een vrijstaand huis wilt bouwen. Via de configurator van Home2Invest kun je een vrijblijvend voorstel ontvangen en schetsen bekijken. Als je droomwoning er niet tussen staat, kun je contact opnemen om je eigen schets te laten maken. Vervolgens werk je samen met een architect om het ontwerp van je droomhuis te maken en de perfecte indeling voor jouw huishouden te bepalen. Als je tevreden bent, wordt alles vastgelegd in het definitieve ontwerp en de aanneemovereenkomst. Home2Invest zorgt dan voor het aanvragen van vergunningen en het uitvoeren van voorbereidende werkzaamheden. Zodra alle vergunningen rond zijn, gaat een team van vakmannen aan de slag om jouw droomhuis te bouwen. Gemiddeld duurt dit 3 tot 4 maanden. Home2Invest biedt ook maatwerk villa's en verschillende woningtypen. Je kunt je woning zelf samenstellen in de configurator. Voor vragen kun je contact opnemen en op de website van Home2Invest vind je informatie over hun projecten, zoals moderne kubistische villa's, rijk uitgeruste villa's en klassieke woningen.

Wil je weten wat Home2invest B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Home2invest B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Home2invest B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Home2invest B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Home2invest B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Home2invest B.V.

Bezoekers bekeken ook