Hotel Alkmaar

Hotel Alkmaar is een Hotel gelegen aan Arcadialaan 6 in Alkmaar.

Meer informatie over Hotel Alkmaar in Alkmaar

Hotel Alkmaar is een luxueus hotel met 77 comfortabele kamers, waaronder suites, familiekamers en zakelijke kamers. Het hotel heeft een fantastische locatie aan de A9 snelweg en biedt gratis parkeergelegenheid, inclusief oplaadpunten voor elektrische auto's. Het hotel is gezellig en warm, met een gastvrij personeel dat ervoor zorgt dat gasten zich thuis voelen. Het hotel ligt op loopafstand van het centrum van Alkmaar en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Daarnaast zijn er verschillende bezienswaardigheden in de omgeving te bezoeken, zoals het strand, de bossen en de tulpenvelden in het voorjaar. Het hotel beschikt over twee restaurants waar gasten kunnen genieten van zowel westerse als Aziatische gerechten. De afstanden naar verschillende bezienswaardigheden, zoals Amsterdam en Schiphol Airport, zijn ook goed te bereiken vanuit het hotel. De check-in tijd is vanaf 15.00 uur en de check-out tijd is tot 11.00 uur.

Wil je weten wat Hotel Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Hotel Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel Alkmaar

Bezoekers bekeken ook