Huisartsenpraktijk Omarkhel

Huisartsenpraktijk Omarkhel is een Huisarts gelegen aan Frans Halsstraat 49 in Alkmaar.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Omarkhel in Alkmaar

De tekst gaat over Huisartsenpraktijk Omarkhel, een huisartspraktijk in Alkmaar. De praktijk biedt hoogwaardige kwaliteit van zorg waarbij de patiënt centraal staat. Ze werken volgens de huidige huisartsgeneeskundige richtlijnen en zijn laagdrempelig in contact en pragmatisch in aanpak. Nieuwe patiënten in de postcodegebieden 1814, 1815, 1816 en 1817 zijn welkom. De praktijk is gevestigd aan de Frans Halsstraat 49 en is samen met psychologenpraktijk Eline Biesheuvel en fysiotherapiepraktijk Groups for Balance onderdeel van Gezondheidscentrum Alkmaar. Voor spoedgevallen is er een speciale spoedlijn beschikbaar tijdens kantooruren en buiten kantooruren kan men terecht bij de huisartsenpost.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Omarkhel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Omarkhel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Omarkhel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Omarkhel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Omarkhel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Huisartsenpraktijk Omarkhel

Bezoekers bekeken ook