ICT vanaf Morgen Alkmaar

ICT vanaf Morgen Alkmaar is een Elektronicawinkel gelegen aan Marconistraat 16 in Alkmaar.

Meer informatie over ICT vanaf Morgen Alkmaar in Alkmaar

ICT vanaf Morgen is een social enterprise gevestigd in Alkmaar en Zaandam. Hun belangrijkste doel is om zoveel mogelijk jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt werk te bieden in de ICT. Deze jongeren werken met afgeschreven computers die gedoneerd worden door bedrijven en andere organisaties. Ze bieden ICT-diensten aan zowel bedrijven als particulieren. ICT vanaf Morgen is een volwaardige ICT-dienstverlener die maatschappelijke winst nastreeft. Geld verdienen is voor hen geen hoofddoel, maar een middel om de wereld een beetje beter te maken.

Wil je weten wat ICT vanaf Morgen Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ICT vanaf Morgen Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ICT vanaf Morgen Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ICT vanaf Morgen Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar ICT vanaf Morgen Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ICT vanaf Morgen Alkmaar

Bezoekers bekeken ook