ID engines

ID engines is een Motorsportwinkel gelegen aan Fluorietweg 14C in Alkmaar.

Meer informatie over ID engines in Alkmaar

Kart Academy is het meest complete en grootste 4-takt kartteam van Nederland, geleidt door Ricardo Romkema en Indy Dontje. Ze bieden een ladder die begint bij de basis en eindigt bij het officiële NK in verschillende klassen. Het team staat voor sport, plezier en prestatie. Ze zijn actief in de klasses ID Engines Rocky, ID Engines Junior, ID Engines Senior en ID Engines Shifter. Daarnaast hebben ze verschillende evenementen op de kalender staan, zoals het Kart Festival Wintercup op 20 februari 2022 bij Kartbaan Strijen en het Nederlands Kampioenschap Chrono op verschillende data en locaties. Als je meer begeleiding wilt in je kartcarrière of op zoek bent naar een team, kun je je gegevens achterlaten op hun website.

Wil je weten wat ID engines verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ID engines of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ID engines? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ID engines het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar ID engines reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ID engines

Bezoekers bekeken ook