Il Colosseo, Ristorante - Trattoria - Catering

Il Colosseo, Ristorante - Trattoria - Catering is een Italiaans restaurant gelegen aan Schoutenstraat 12 in Alkmaar.

Meer informatie over Il Colosseo, Ristorante - Trattoria - Catering in Alkmaar

Il Colosseo is een Italiaans restaurant in Alkmaar. Ze bieden een uitstekende Italiaanse keuken met wifi. Gasten kunnen genieten van heerlijke delicatessen bereid door de chef. Het restaurant biedt zowel lunch als diner. Reserveren kan online of telefonisch en betaling is mogelijk met verschillende methoden. Het restaurant is elke dag geopend, behalve op maandag en dinsdag. Il Colosseo serveert gerechten met verse ingrediënten en importeert producten rechtstreeks uit Italië. Ze serveren geen pizza, maar alleen Italiaanse specialiteiten. Het restaurant maakt alle pasta's ambachtelijk zelf en biedt seizoensgebonden gerechten aan. De eigenaren, Salvatore en Siobhan, hebben veel ervaring in de horeca en streven ernaar om gasten een gezellige en heerlijke Italiaanse avond te bezorgen.

Wil je weten wat Il Colosseo, Ristorante - Trattoria - Catering verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Il Colosseo, Ristorante - Trattoria - Catering of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Il Colosseo, Ristorante - Trattoria - Catering? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Il Colosseo, Ristorante - Trattoria - Catering het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Il Colosseo, Ristorante - Trattoria - Catering reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Il Colosseo, Ristorante – Trattoria – Catering

Bezoekers bekeken ook