ImpactBuying B.V.

ImpactBuying B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Toermalijnstraat 18-B in Alkmaar.

Meer informatie over ImpactBuying B.V. in Alkmaar

In de tekst wordt bevestigd dat LkSG voldoet aan de wettelijke normen. Het bedrijf heeft 13 jaar ervaring, 85 toegewijde experts en 68% van het personeel is vrouw. Ze hebben 250.000 supply chains in kaart gebracht en spreken 18 verschillende talen. Het bedrijf zet zich in om supply chain-uitdagingen om te zetten in zakelijke kansen met een positieve impact op mens en planeet. Ze geloven in de opkomst van de bewuste consument en streven ernaar om positieve impact te creëren. Het bedrijf heeft kantoren in Nederland en Duitsland en je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat ImpactBuying B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ImpactBuying B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ImpactBuying B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ImpactBuying B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar ImpactBuying B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ImpactBuying B.V.

Bezoekers bekeken ook