Indonesisch Restaurant Deli

Indonesisch Restaurant Deli is een Indonesisch restaurant gelegen aan Mient 8 in Alkmaar.

Meer informatie over Indonesisch Restaurant Deli in Alkmaar

Indonesisch Restaurant Deli is sinds 1980 gevestigd in een monumentaal VOC-pand in Alkmaar. De keuken van het restaurant heeft zijn oorsprong op West- en Midden-Java en biedt verfijnde en smaakvolle gerechten uit de Indonesische keuken. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag van 17:00 tot 22:00 uur. Op 1 juli is het restaurant gesloten vanwege een evenement en op 5 juli vanwege een korte vakantie. Reserveren kan telefonisch of via de website.

Wil je weten wat Indonesisch Restaurant Deli verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Indonesisch Restaurant Deli of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Indonesisch Restaurant Deli? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Indonesisch Restaurant Deli het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Indonesisch Restaurant Deli reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Indonesisch Restaurant Deli

Bezoekers bekeken ook