Infinite Skin Care

Infinite Skin Care is een Schoonheidssalon gelegen aan Molenbuurt 25A in Alkmaar.

Meer informatie over Infinite Skin Care in Alkmaar

De tekst gaat over de verschillende behandelingen die worden aangeboden bij Infinite Skin Care, zoals huidbehandelingen, pedicure, manicure, waxen en epileren. De gezichtsbehandelingen en producten van de salon geven direct na de eerste behandeling mooie resultaten. De salon biedt ook andere behandelingen, zoals wenkbrauw- en wimperbehandelingen, shellac, visagie en waxing. Daarnaast blijft de salon op de hoogte van nieuwe behandelingen en producten dankzij regelmatige trainingen en cursussen. Via de nieuwspagina kan men op de hoogte blijven van aanbiedingen en productacties. Men kan online een afspraak maken en voor meer informatie kan men telefonisch of per e-mail contact opnemen.

Wil je weten wat Infinite Skin Care verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Infinite Skin Care of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Infinite Skin Care? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Infinite Skin Care het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Infinite Skin Care reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Infinite Skin Care

Bezoekers bekeken ook