Installatiebedrijf A.J. Coppens en Zoon B.V.

Installatiebedrijf A.J. Coppens en Zoon B.V. is een Installatiebedrijf gelegen aan Verdronkenoord 98-100 in Alkmaar.

Meer informatie over Installatiebedrijf A.J. Coppens en Zoon B.V. in Alkmaar

Coppens Alkmaar is een betrouwbaar adres voor allerlei installatiewerkzaamheden op het gebied van gas, water, verwarming, airconditioning, sanitair, rioleringen, daken en ventilatie. Het team bestaat uit enthousiaste monteurs, hulpmonteurs en administratieve medewerkers onder leiding van Wido Stam. Ze hebben jarenlange ervaring en brede kennis, waardoor ze voor verschillende werkzaamheden inzetbaar zijn. Coppens Alkmaar is gespecialiseerd in warmtepompoplossingen en helpt graag bij het verduurzamen van woningen. Ze hebben passende warmtepompoplossingen voor bijna elk type woning. Daarnaast is het bedrijf op zoek naar enthousiaste mensen om het team te versterken. Coppens Alkmaar staat bekend om snelle service, aandacht en kwaliteit en heeft een goede reputatie bij zowel particulieren als aannemers. Ze denken mee met de klant om projecten zo economisch en technisch verantwoord mogelijk te realiseren. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 17.00 uur, maar buiten deze tijden is de storingsdienst bereikbaar.

Wil je weten wat Installatiebedrijf A.J. Coppens en Zoon B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Installatiebedrijf A.J. Coppens en Zoon B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Installatiebedrijf A.J. Coppens en Zoon B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Installatiebedrijf A.J. Coppens en Zoon B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Installatiebedrijf A.J. Coppens en Zoon B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Installatiebedrijf A.J. Coppens en Zoon B.V.

Bezoekers bekeken ook