IRS Hospitality Group

IRS Hospitality Group is een Consultant gelegen aan Noordervaart 174 in Stompetoren.

Meer informatie over IRS Hospitality Group in Stompetoren

IRS Hospitality Group is een innovatieve partner op het gebied van TV, WiFi, Fiber, Telephony en infotainment oplossingen voor de hospitality markt. Ze zijn gespecialiseerd in IPTV, WiFi, VoIP, interactieve ervaringen en fiber services en hebben sinds 1989 oplossingen geïnstalleerd, ontwikkeld, geadviseerd en onderhouden voor de hospitality industrie. Hun focus ligt op entertainment, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijke producten om de gasten de beste ervaring en connectiviteit tijdens hun verblijf te bieden. Als servicegericht bedrijf begrijpen ze het belang van snelle actie en hebben ze een service team en helpdesk klaarstaan om te helpen. Daarnaast bieden ze leasing aan, waarbij ze de investering voor hun klanten doen, zodat zij zich geen zorgen hoeven te maken over de nieuwste apparatuur. IRS is vertrouwd door prominente hospitality merken, van grote hotelketens tot luxe resorts, boutique hotels, ziekenhuizen en studentenaccommodaties. Ze hebben een portfolio om trots op te zijn en bedienen meer dan 200 hospitality merken.

Wil je weten wat IRS Hospitality Group verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IRS Hospitality Group of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IRS Hospitality Group? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IRS Hospitality Group het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar IRS Hospitality Group reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IRS Hospitality Group

Bezoekers bekeken ook