Jansen Rijopleidingen

Jansen Rijopleidingen is een Rijschool gelegen aan Pettemerstraat 14 in Alkmaar.

Meer informatie over Jansen Rijopleidingen in Alkmaar

Rijschool Jansen is een ervaren rijschool met vestigingen in Alkmaar en Dordrecht. Ze hebben een hoog slagingspercentage en bieden een persoonlijke aanpak en een uniek stappenplan aan om leerlingen te helpen slagen voor hun rijbewijs. Bij hun rijlespakketten voor de auto krijg je gratis de kosten voor een CBR tussentijdse toets en een eerste examen. Als je de eerste keer niet slaagt, betalen ze zelfs je CBR herexamen. Ze bieden ook de mogelijkheid om je rijopleiding in termijnen te betalen en ze halen je thuis op voor de lessen. Daarnaast hebben ze een spoedcursus en bieden ze een theorieboek en online cursus aan. Je kunt snel starten met rijlessen en de kosten van de opleiding worden bepaald tijdens een proefles. Rijschool Jansen vraagt het examen voor je aan en als er lange wachttijden zijn bij het CBR, plannen ze het examen vroeg in, op voorwaarde dat je de geplande lessen blijft volgen. Ze hanteren ook specifieke leeftijdsvereisten voor het starten met rijlessen en het afleggen van het examen. Het is mogelijk om in termijnen te betalen, maar je moet contact met hen opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je weten wat Jansen Rijopleidingen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jansen Rijopleidingen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jansen Rijopleidingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jansen Rijopleidingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Jansen Rijopleidingen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jansen Rijopleidingen

Bezoekers bekeken ook