Jazzle

Jazzle is een Schoonheidssalon gelegen aan Herculesstraat 31 in Alkmaar.

Meer informatie over Jazzle in Alkmaar

JAZZLE BEAUTY is een schoonheidssalon die gespecialiseerd is in wimper- en wenkbrauwbehandelingen en permanente make-up. Ze bieden ook cursussen aan voor professionals. De salon biedt verschillende behandelingen aan voor het gezicht, waaronder wenkbrauw- en wimperbehandelingen en permanente make-up voor wenkbrauwen, wimpers en lippen. Ze hebben ook een speciale aanbieding voor een combinatiebehandeling voor wimpers en wenkbrauwen. Je kunt contact met hen opnemen via de website, telefoon of online een afspraak maken. De salon is gevestigd in Alkmaar en er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Wil je weten wat Jazzle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jazzle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jazzle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jazzle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Jazzle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jazzle

Bezoekers bekeken ook