JD Sports

JD Sports is een Sportkledingwinkel gelegen aan Langestraat 68 in Alkmaar.

Meer informatie over JD Sports in Alkmaar

In deze tekst worden verschillende producten en diensten van JD Sports besproken. Er worden verschillende sneakers genoemd, zoals de Nike Air Force 1, de Jordan Air 1 Mid "Alternate Bred" en de New Balance 550, en ook een Jordan Pencil Case Backpack. Verder wordt er informatie gegeven over JD Style, waarbij fans worden uitgenodigd om mee te doen en er wordt verwezen naar de mogelijkheid om giftcards te kopen. Daarnaast wordt er vermeld dat er fysieke winkels zijn waar je je bestelling kunt ophalen en dat er apps beschikbaar zijn om 24/7 te shoppen. Ook wordt er verwezen naar de klantenservice en wordt er kort iets gezegd over zakelijke en privacy-gerelateerde zaken.

Wil je weten wat JD Sports verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van JD Sports of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij JD Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JD Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar JD Sports reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. JD Sports

Bezoekers bekeken ook