Je Haarkamer

Je Haarkamer is een Kapper gelegen aan Wytemalaan 2 in Alkmaar.

Meer informatie over Je Haarkamer in Alkmaar

JeHaarkamer is een moderne kapsalon in Alkmaar die zowel dames, heren als kinderen bedient. Ze beloven klasse, service en eerlijk advies. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur, op woensdag tot 20:00 uur en op zaterdag tot 15:00 uur. De prijzen variëren van € 30,50 voor dames knippen, € 28,00 voor heren knippen, € 21,50 voor kinderen en € 42,50 voor kleuren. Voor een afspraak of advies kunt u contact opnemen via telefoon of WhatsApp. Het adres van JeHaarkamer is Wytemalaan 2, 1814gw Alkmaar.

Wil je weten wat Je Haarkamer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Je Haarkamer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Je Haarkamer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Je Haarkamer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Je Haarkamer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Je Haarkamer

Bezoekers bekeken ook