Jitco, Just IT Company

Jitco, Just IT Company is een IT-consultancy gelegen aan Havinghastraat 42 in Alkmaar.

Meer informatie over Jitco, Just IT Company in Alkmaar

MedITall is een ICT-bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van automatiseringsoplossingen voor medische praktijken, met name in de mondzorg. Ze streven ernaar om optimale zorg te bieden door het beste uit het ICT-potentieel te halen. MedITall werkt samen met verschillende partners en streeft naar een optimale samenwerking. Ze willen graag proactief meedenken en ontzorgen, zodat de praktijk zich kan richten op de eigen specialisatie en patiënten. MedITall is ontstaan om medische praktijken zonder ICT-handicap te laten functioneren en ze zijn gespecialiseerd in het benutten van de potentie die technologie kan bieden. Ze bieden passende, probleemloze oplossingen en ondersteuning voor de onderneming en ICT. MedITall is ISO 27001 gecertificeerd en biedt ook een storingsdienst. Neem contact met hen op voor een vrijblijvende kennismaking op locatie.

Wil je weten wat Jitco, Just IT Company verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jitco, Just IT Company of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jitco, Just IT Company? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jitco, Just IT Company het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Jitco, Just IT Company reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jitco, Just IT Company

Bezoekers bekeken ook