JorPhone

JorPhone is een Reparatiewinkel voor mobiele telefoons gelegen aan De Volger 20 B in De Rijp.

Meer informatie over JorPhone in De Rijp

JorPhone is een gespecialiseerd bedrijf dat al meer dan 10 jaar reparaties uitvoert aan iPhones, iPads, iPods, Macs en Samsung-apparaten. Ze onderscheiden zich door snelle reparaties uit te voeren, waarbij je niet lang zonder je apparaat hoeft te zitten. Voor iPhone en Samsung reparaties bieden ze zelfs een 30 minuten service aan, waarbij de reparatie terwijl je wacht wordt uitgevoerd. Ook iPad reparaties worden binnen 60 minuten afgerond. JorPhone voert ook zakelijke reparaties uit en verkoopt refurbished iPhones. Je kunt ook je iPhone bij hen inruilen of je abonnement verlengen. Klanten beoordelen JorPhone positief. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail. Ze zijn gevestigd in De Rijp, op 10 minuten van Purmerend en 15 minuten van Alkmaar.

Wil je weten wat JorPhone verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van JorPhone of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij JorPhone? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JorPhone het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar JorPhone reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. JorPhone

Bezoekers bekeken ook