jouw kapsalon en meer

jouw kapsalon en meer is een Kapper gelegen aan Appelsteeg 3 in Alkmaar.

Meer informatie over jouw kapsalon en meer in Alkmaar

In dit artikel wordt de kapsalon van Benjamin Cornelisse in Alkmaar geïntroduceerd. Hij is een ervaren kapper met jarenlange ervaring in Hilversum en Amsterdam, waar hij bekende Nederlanders heeft geknipt en gestyled. Benjamin wil laten zien dat je voor een betaalbare prijs een geweldig kapsel kunt hebben en biedt persoonlijke aandacht aan iedere klant. De kapsalon maakt gebruik van de producten van het merk OWAY en heeft een prijslijst beschikbaar. Daarnaast is er een gallerij met foto's en contactinformatie zoals het adres, telefoonnummer en e-mailadres van de salon. De openingstijden worden ook vermeld en er wordt aangeraden de salon te volgen op Facebook.

Wil je weten wat jouw kapsalon en meer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van jouw kapsalon en meer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij jouw kapsalon en meer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je jouw kapsalon en meer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar jouw kapsalon en meer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. jouw kapsalon en meer

Bezoekers bekeken ook