Kaandorp Fietsenwinkel

Kaandorp Fietsenwinkel is een Fietsenwinkel gelegen aan Zilverstraat 6 in Alkmaar.

Meer informatie over Kaandorp Fietsenwinkel in Alkmaar

Kaandorp Fietsen is een fietsenwinkel gevestigd in Alkmaar. John Kaandorp, de eigenaar, heeft jarenlange ervaring als fietsenmaker en heeft besloten om zijn eigen winkel te openen. In de winkel kunt u terecht voor verschillende merken en typen fietsen, evenals fietsreparaties. Kaandorp zorgt ervoor dat u tevreden de winkel verlaat met een kwaliteitsproduct waar u nog jarenlang plezier van zult hebben. Als u op zoek bent naar deskundig advies en service die bij u past, bent u bij Kaandorp Fietsen aan het juiste adres. De winkel is gevestigd aan de Zilverstraat 6 en is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Op maandag is de winkel gesloten.

Wil je weten wat Kaandorp Fietsenwinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kaandorp Fietsenwinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kaandorp Fietsenwinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kaandorp Fietsenwinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Kaandorp Fietsenwinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kaandorp Fietsenwinkel

Bezoekers bekeken ook