Kaatje's Bakery café Alkmaar

Kaatje's Bakery café Alkmaar is een Ontbijtrestaurant gelegen aan Zevenhuizen 8 in Alkmaar.

Meer informatie over Kaatje's Bakery café Alkmaar in Alkmaar

Kaatjes Bakery Café Alkmaar is een café en bakkerij gelegen aan Zevenhuizen 8 in Alkmaar. Het café is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 9.00 tot 17.00 uur. Op feestdagen kunnen de openingstijden mogelijk worden aangepast. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via info@kaatjesbakerycafe.nl of via telefoonnummer 072 74 36 005. Daarnaast is er ook een vestiging van Kaatjes Bakery Café te vinden aan Plein 75 in Bergen NH, waar contact kan worden opgenomen via info@kaatjesbakerycafe.nl of via telefoonnummer 072-5823171.

Wil je weten wat Kaatje's Bakery café Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kaatje's Bakery café Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kaatje's Bakery café Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kaatje's Bakery café Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Kaatje's Bakery café Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kaatje’s Bakery café Alkmaar

Bezoekers bekeken ook