Kanovereniging Odysseus

Kanovereniging Odysseus is een Sportclub gelegen aan Vondelstraat 86 in Alkmaar.

Meer informatie over Kanovereniging Odysseus in Alkmaar

Dit artikel gaat over de Alkmaarse Kanovereniging Odysseus en bevat verschillende belangrijke feiten. Zo zijn er foto's beschikbaar van het 50-jarig jubileum van de vereniging. Daarnaast zijn de zonnepanelen officieel in gebruik genomen, meer informatie hierover is te vinden op de zonnepanelen-pagina van de vereniging. Ook wordt er een kanotrektocht in Noord-Holland aangekondigd voor september. Verder biedt de vereniging verschillende disciplines aan, zoals toerkanoën, zeekanoën, kanopolo, wedstrijdkanoën, drakenbootvaren en suppen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden om binnenkort met de vereniging mee te kanoën. De Alkmaarse Kanovereniging Odysseus is een actieve vereniging die lid is van het Watersport Verbond en de Nederlandse Drakenboot Federatie.

Wil je weten wat Kanovereniging Odysseus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kanovereniging Odysseus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kanovereniging Odysseus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kanovereniging Odysseus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Kanovereniging Odysseus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kanovereniging Odysseus

Bezoekers bekeken ook