Kapper Jeroen Wessels

Kapper Jeroen Wessels is een Gezondheid en schoonheid gelegen aan Koorstraat 49 in Alkmaar.

Meer informatie over Kapper Jeroen Wessels in Alkmaar

City Coiffeur Wessels is op zoek naar een zelfstandige kapper die een stoel in de salon kan huren. Daarnaast is er een bedrijfsruimte te huur op de eerste etage van de salon. Kapper Jeroen Wessels staat klaar om klanten van alle leeftijden te bedienen en de kapsalon wordt al drie generaties lang gerund door de familie Wessels. De salon is gevestigd aan de Koorstraat 49 in Alkmaar en is al meer dan honderd jaar actief. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kan er gebeld worden naar 072-5112207.

Wil je weten wat Kapper Jeroen Wessels verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapper Jeroen Wessels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapper Jeroen Wessels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapper Jeroen Wessels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Kapper Jeroen Wessels reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapper Jeroen Wessels

Bezoekers bekeken ook