kapperszaak Maria Rood

kapperszaak Maria Rood is een Kapper gelegen aan Luttik Oudorp 108 in Alkmaar.

Meer informatie over kapperszaak Maria Rood in Alkmaar

Kapperszaak Maria Rood biedt een breed scala aan behandelingen voor zowel vrouwen, mannen als kinderen. Vrouwen kunnen hier terecht voor knippen, kleuren en permanenten, terwijl mannen kunnen kiezen uit knippen, scheren of het gebruik van de tondeuse. Kinderen worden geknipt tegen een lager tarief. Het is mogelijk om direct een afspraak te maken, zowel online als telefonisch. De kapperszaak is gevestigd aan het Luttik Oudorp 108 in Alkmaar, waar ook betaalde parkeerplekken beschikbaar zijn. De openingstijden zijn op dinsdag, woensdag en vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur, op woensdag tot 19:30 uur en op zaterdag van 08:00 tot 15:00 uur.

Wil je weten wat kapperszaak Maria Rood verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van kapperszaak Maria Rood of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij kapperszaak Maria Rood? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je kapperszaak Maria Rood het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar kapperszaak Maria Rood reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. kapperszaak Maria Rood

Bezoekers bekeken ook