Kapsalon 2Ktje

Kapsalon 2Ktje is een Kapper gelegen aan Kennemerstraatweg 50 in Alkmaar.

Meer informatie over Kapsalon 2Ktje in Alkmaar

Kapsalon 2Ktje is een kleine kapsalon in Alkmaar waar veel aandacht wordt besteed aan de klant en de service. De salon wordt gerund door Karin Schut en Claudia de Wolf, die beide al 32 jaar ervaring hebben in het kappersvak. Er zijn positieve reviews te vinden van tevreden klanten. Er is ook belangrijk nieuws, zoals het corona protocol waarin wordt gevraagd om bij ziekteverschijnselen thuis te blijven en alleen naar de salon te komen. Daarnaast worden er vakantiedagen vermeld: 1 t/m 15 augustus 2023 en 7 t/m 11 november 2023. Tot slot is het vermeldenswaardig dat de kapsalon gespecialiseerd is in krullen knippen. De contactgegevens van de salon zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Kapsalon 2Ktje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon 2Ktje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon 2Ktje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon 2Ktje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Kapsalon 2Ktje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon 2Ktje

Bezoekers bekeken ook