Kapsalon Design Line

Kapsalon Design Line is een Kapper gelegen aan Driemaster 1 in De Rijp.

Meer informatie over Kapsalon Design Line in De Rijp

Designline is een kapsalon gevestigd in De Rijp, Noord-Holland. Ze bieden goede service en nemen uitgebreid de tijd voor hun klanten. De kapsalon heeft een ervaren team van haarstylisten en biedt een breed scala aan diensten, waaronder knippen, kleuren, stylen, föhnen, hairextensions en visagie. Ze zijn ook gespecialiseerd in haarwerken. Designline is milieuvriendelijk en gebruikt natuurlijke haarverf en permanentvloeistof. Ze hebben ook speciale aanbiedingen en kortingen voor trouwe klanten. De salon is modern en gezellig, met luxe voorzieningen zoals massagestoelen en een leestafel. Klanten kunnen online een afspraak maken of gewoon langslopen en kijken of er nog plaats is.

Wil je weten wat Kapsalon Design Line verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Design Line of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Design Line? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Design Line het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Kapsalon Design Line reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Design Line

Bezoekers bekeken ook