kapsalon fris & fruitig

kapsalon fris & fruitig is een Kapper gelegen aan Frederik Hendriklaan 7 in Alkmaar.

Meer informatie over kapsalon fris & fruitig in Alkmaar

Kapsalon Fris & Fruitig is een kapsalon in Alkmaar waar je terecht kunt voor een nieuwe coupe, opfrisbeurt of kleur. Ze helpen je graag bij het vinden van een kapsel dat bij jou past en waar jij blij van wordt. Het adres van de kapsalon is Frederik Hendriklaan 7 in Alkmaar en je kunt telefonisch contact opnemen via 072 - 750 36 05 of een e-mail sturen naar info@kapsalonfrisenfruitig.nl. Tijdens het zwangerschapsverlof van Aranka gelden er aangepaste openingstijden van 14 maart tot 30 juni. Op dinsdag is de kapsalon geopend van 9.00 tot 17.30 uur, op woensdag en vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur, op donderdag van 09.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 15.00 uur. Vanaf 1 juli zijn ze ook weer op woensdag- en vrijdagmiddag geopend.

Wil je weten wat kapsalon fris & fruitig verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van kapsalon fris & fruitig of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij kapsalon fris & fruitig? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je kapsalon fris & fruitig het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar kapsalon fris & fruitig reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. kapsalon fris & fruitig

Bezoekers bekeken ook