Kapsalon Het Kniphuys

Kapsalon Het Kniphuys is een Kapper gelegen aan Tuingracht 3 in De Rijp.

Meer informatie over Kapsalon Het Kniphuys in De Rijp

Het Kniphuys is een kapsalon in De Rijp die zich focust op een persoonlijke benadering. Ze bieden kappersdiensten aan en helpen klanten bij het vinden van het perfecte kapsel. Het team van Het Kniphuys heeft kennis van de laatste modellen en kniptechnieken, waardoor ze een mooie en natuurlijke look kunnen creëren. Daarnaast biedt de kapsalon ook diensten aan voor trouwplannen, hebben ze verschillende merken beschikbaar, bieden ze inspiratie en zijn ze bereikbaar via contactgegevens. De kapsalon bevindt zich op Tuingracht 3 in De Rijp en is telefonisch te bereiken op 0299 675 360 of via e-mail op post@kniphuys.nl. Klanten kunnen ook online een afspraak maken.

Wil je weten wat Kapsalon Het Kniphuys verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Het Kniphuys of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Het Kniphuys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Het Kniphuys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Kapsalon Het Kniphuys reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Het Kniphuys

Bezoekers bekeken ook