Kapsalon Indewaarde

Kapsalon Indewaarde is een Kapper gelegen aan Muiderwaard 412 in Alkmaar.

Meer informatie over Kapsalon Indewaarde in Alkmaar

Kapsalon Indewaarde is een bekend adres in Alkmaar waar klanten al meer dan 35 jaar terecht kunnen voor knippen, een nieuwe coupe of kleur. Het team van de salon werkt met creativiteit en professionaliteit om het beste resultaat te behalen. Klanten kunnen zowel telefonisch als online een afspraak maken, waarbij ze zelf de behandeling, dag en tijd kunnen kiezen. Vanaf 9 januari 2023 zullen er nieuwe openingstijden gelden, waarbij de kapsalon op zaterdag gesloten zal zijn en op dinsdagavond open zal zijn. Er zullen ook enkele wijzigingen plaatsvinden in het werkschema van de kapsters. Daarnaast biedt de kapsalon ook cadeaukaarten aan die in de salon kunnen worden gekocht en een jaar geldig zijn. De contactgegevens van de salon zijn te vinden op de website en de openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag.

Wil je weten wat Kapsalon Indewaarde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Indewaarde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Indewaarde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Indewaarde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Kapsalon Indewaarde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Indewaarde

Bezoekers bekeken ook