Kapsalon Li Do One

Kapsalon Li Do One is een Kapper gelegen aan Fnidsen 74 in Alkmaar.

Meer informatie over Kapsalon Li Do One in Alkmaar

Dit is een samenvatting van de belangrijkste feiten in de tekst: Kapsalon Li do One is een professionele kapsalon in het centrum van Alkmaar. Ze bieden knippen, permanent, highlighten, lowlighten, botox behandelingen, keratine, krullen en stijlen aan voor zowel mannen als vrouwen met verschillende haarstijlen. De eigenaar, Fong, heeft 27 jaar ervaring en ze werken alleen met de beste merken. Ze verkopen ook goede verzorgingsproducten en hebben regelmatig aanbiedingen via hun Instagram en Facebook pagina. Ze garanderen 100% tevredenheid en hun Keratine behandeling blijft zelfs 1 jaar lang zitten. De kapsalon is klantvriendelijk en geeft goed advies.

Wil je weten wat Kapsalon Li Do One verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Li Do One of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Li Do One? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Li Do One het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Kapsalon Li Do One reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Li Do One

Bezoekers bekeken ook