Kapsalon Overdie

Kapsalon Overdie is een Kapper gelegen aan Vondelstraat 55 in Alkmaar.

Meer informatie over Kapsalon Overdie in Alkmaar

Bij Kapsalon Overdie kun je kiezen uit verschillende behandelingen en kappers. Je kunt zelf de gewenste datum en tijd kiezen voor je afspraak. Na het maken van de afspraak ontvang je een handige link om deze toe te voegen aan je agenda en krijg je ook nog een mail met informatie over de afspraak. De kappers bij Kapsalon Overdie heten Emre en Ali. Je kunt Kapsalon Overdie volgen op Instagram. Het privacybeleid en de cookieverklaring zijn te vinden op de website. Het adres van Kapsalon Overdie is Vondelstraat 55, 1813 BA Alkmaar en het telefoonnummer is 072 540 7715. Het e-mailadres is kapsalonoverdie@live.nl.

Wil je weten wat Kapsalon Overdie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Overdie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Overdie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Overdie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Kapsalon Overdie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Overdie

Bezoekers bekeken ook