Kapsalon Style

Kapsalon Style is een Kapper gelegen aan Dahliastraat 9 in Alkmaar.

Meer informatie over Kapsalon Style in Alkmaar

Kapsalon Style is drie jaar op rij verkozen tot leukste kapsalon van het jaar in Noord-Holland. De salon is geopend sinds maart 2016 en wordt gerund door een moeder en dochter. Ze hechten veel waarde aan een huiselijke sfeer en kwaliteit. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en kleuringen volgen ze regelmatig trainingen en cursussen. Ze nodigen klanten uit voor professioneel advies of een kopje koffie. Daarnaast hebben ze ook een Brow Boetiek waar meer informatie over de behandelingen te vinden is. Volg hen op social media voor meer nieuws.

Wil je weten wat Kapsalon Style verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Style of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Style? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Style het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Kapsalon Style reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Style

Bezoekers bekeken ook