Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen

Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen is een Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen (Mormonen) gelegen aan Jan de Heemstraat 10 in Alkmaar.

Meer informatie over Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in Alkmaar

In deze tekst wordt een welkomstbericht gegeven aan mensen die geïnteresseerd zijn in een levende kerk. De waarheden en beginselen die Jezus Christus onderwees hebben een directe en positieve invloed op het leven van de mensen in deze kerk. Het belangrijkste is dat Jezus de kern van hun geloof is en dat mensen dichter bij Hem kunnen komen door meer over zijn leringen te leren en Hem na te volgen. Mensen worden uitgenodigd om naar erediensten, activiteiten en programma's te komen om de vreugde van het evangelie te ervaren en deel uit te maken van een gemeenschap waar broederschap, dienstbaarheid en liefde belangrijk zijn. Het geloof in Jezus Christus maakt het mogelijk om alle beproevingen te overwinnen.

Wil je weten wat Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen

Bezoekers bekeken ook