Kesselaar & Zn

Kesselaar & Zn is een Bouwbedrijf gelegen aan Walruskoog 6 in Alkmaar.

Meer informatie over Kesselaar & Zn in Alkmaar

Kesselaar & Zn is een familiebedrijf dat zich richt op het bouwen, onderhouden en verduurzamen van vastgoed in Noord-Holland. Ze werken samen met woningcorporaties, overheden, zorginstellingen, ontwikkelaars en bedrijven om duurzame gebouwen te realiseren. Gastheerschap, loyaliteit en vernieuwing zijn belangrijke kernwaarden voor het bedrijf. Ze streven naar succesvolle samenwerkingen en tevreden klanten door gastvrijheid en transparantie. Kesselaar & Zn biedt maatwerk verduurzaming voor woningbouwcorporaties en werkt aan verschillende projecten, zoals het vervangen van garageboxen door woningen en het verduurzamen van 68 woningen. Het bedrijf is een warme plek waar mensen zich welkom voelen en waar hard wordt gewerkt om het verschil te maken.

Wil je weten wat Kesselaar & Zn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kesselaar & Zn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kesselaar & Zn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kesselaar & Zn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Kesselaar & Zn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kesselaar & Zn

Bezoekers bekeken ook