Khunchai Thais Restaurant

Khunchai Thais Restaurant is een Restaurant gelegen aan Ridderstraat 24 in Alkmaar.

Meer informatie over Khunchai Thais Restaurant in Alkmaar

Khunchai Thais Restaurant, gelegen in Alkmaar, biedt dagverse gerechten aan. Het menu bevat onder andere witlofblaadjes gevuld met tonijn, Thaise loempia's met kipfilet en groenten, kipsaté met huisgemaakte pindasaus en gebakken runderhaas met pikante saus. Chef Sakchai heeft zijn favorieten en speciale verzoekjes zijn ook mogelijk. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag van 17:00 tot 22:00 uur. Allergieën en diëten worden in overweging genomen, maar er is geen allergie-vrije keuken. Reserveren kan telefonisch tot 16:00 uur en het restaurant biedt ook afhaalmogelijkheden.

Wil je weten wat Khunchai Thais Restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Khunchai Thais Restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Khunchai Thais Restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Khunchai Thais Restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Khunchai Thais Restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Khunchai Thais Restaurant

Bezoekers bekeken ook