Kickboksen voor Vrouwen Alkmaar

Kickboksen voor Vrouwen Alkmaar is een Kickboksschool gelegen aan Kitmanstraat 2A in Alkmaar.

Meer informatie over Kickboksen voor Vrouwen Alkmaar in Alkmaar

Kickboksen voor Vrouwen is op zoek naar een partner in Alkmaar om kickbokstrainingen voor vrouwen te starten. Op dit moment wordt er nog gezocht naar de beste locatie, maar zodra deze gevonden is kan er direct gestart worden. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor een gratis proefles, waarbij alle benodigde spullen worden geleend. De trainer kijkt ernaar uit om persoonlijk kennis te maken en samen flink te trainen. Het doel is om vrouwen in Alkmaar een leuke en gezellige kickbokstraining te bieden, zonder de hardheid en lompheid van mannen. Het Kickboksen voor Vrouwen team in Alkmaar zorgt voor de beste trainingen bij de gezelligste kickboksschool van Nederland.

Wil je weten wat Kickboksen voor Vrouwen Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kickboksen voor Vrouwen Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kickboksen voor Vrouwen Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kickboksen voor Vrouwen Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Kickboksen voor Vrouwen Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kickboksen voor Vrouwen Alkmaar

Bezoekers bekeken ook