Kleine (Gereformeerde) Kerk

Kleine (Gereformeerde) Kerk is een Kerk gelegen aan Westeinde 88 in Schermerhorn.

Meer informatie over Kleine (Gereformeerde) Kerk in Schermerhorn

De Protestantse Gemeente Schermer is een actieve gemeente in Noord-Holland noord. De gemeente heeft twee kerkgebouwen waar elke zondag en op feestdagen een kerkdienst wordt gehouden. De predikant van de gemeente is ds Marius Braamse. In het parochiemagazine van augustus/september 2023 wordt een oecumenische Floordienst aangekondigd op 10 september. Er wordt ook vermeld dat de gespreksgroep 60+ weer begint en dat er teruggekeken wordt op de zomermaanden. De diensten worden gestreamed en zijn te zien en te beluisteren via kerkdienstgemist.nl.

Wil je weten wat Kleine (Gereformeerde) Kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kleine (Gereformeerde) Kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kleine (Gereformeerde) Kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kleine (Gereformeerde) Kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Kleine (Gereformeerde) Kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kleine (Gereformeerde) Kerk

Bezoekers bekeken ook