Koffie en Lekkers

Koffie en Lekkers is een Organisatie voor gehandicaptenservices en -ondersteuning gelegen aan Jan Boonplein 10 in De Rijp.

Meer informatie over Koffie en Lekkers in De Rijp

Koffie en Lekkers is een café gelegen in het historische centrum van de Rijp. Het café is open op donderdag, vrijdag en maandag van 10:00 tot 16:00 en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00. Het café heeft gratis parkeergelegenheid voor de deur en het pand heeft een opvallende architectuur. Binnenin is er een hoge, ruime opzet met veel lichtinval en een warme inrichting. Bij Koffie en Lekkers geloven ze in simpel, maar goed eten, bereid met goede streekproducten. Ze hebben een assortiment van koffie, huisgemaakt gebak, broodjes, salades, handmade fudge en slagroomtruffels, alles bereid door hun unieke medewerkers. Koffie en Lekkers is een sociale horecagelegenheid die dagactivering biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De sfeer is ontspannen en toegankelijk.

Wil je weten wat Koffie en Lekkers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Koffie en Lekkers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Koffie en Lekkers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Koffie en Lekkers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Koffie en Lekkers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Koffie en Lekkers

Bezoekers bekeken ook