kok aan huis

kok aan huis is een Restaurant gelegen aan Binnenkruier 45 in Stompetoren.

Meer informatie over kok aan huis in Stompetoren

Kok aan Huis is een professionele service die culinair maatwerk biedt in uw eigen huis. De kok aan huis, Thi-Yong, bereidt moderne culinaire gerechten met een oosterse twist, waarbij de wensen van de klant centraal staan bij het samenstellen van het menu. Hij is opgeleid als kok en heeft diverse opleidingen gevolgd, waaronder dieetkok en leermeester. Het belangrijkste voor hem is koken op culinair niveau en nieuwe mensen ontmoeten. Op de website van Kok aan Huis kunt u inspiratie opdoen en ontdekken wat zij voor u kunnen betekenen. U kunt kiezen uit de optie "Kok aan Huis", waarbij een chef-kok bij u thuis een verse maaltijd bereidt, of uit de catering mogelijkheid waarbij alles bij u thuis of op locatie verzorgd wordt.

Wil je weten wat kok aan huis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van kok aan huis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij kok aan huis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je kok aan huis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar kok aan huis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. kok aan huis

Bezoekers bekeken ook