Kors bouwbedrijf

Kors bouwbedrijf is een Bouwbedrijf gelegen aan A.P. Prinsstraat 15 in De Rijp.

Meer informatie over Kors bouwbedrijf in De Rijp

Kors bouwbedrijf is een eenmanszaak gevestigd in De Rijp en biedt verschillende diensten aan, zoals het maken van dakkapellen, renovaties en aanbouw. Ze maken dakkapellen in elk gewenst formaat en materiaal en kunnen deze vaak zonder vergunning plaatsen. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in het renoveren van woningen en kunnen ze helpen met het creëren van extra woonoppervlakte door middel van een aanbouw. Het bouwbedrijf is volledig gerund door Sander Kors en ze werken samen met klanten om concrete projectplannen te realiseren. Ze hebben ook verschillende projecten uitgevoerd, zoals het plaatsen van een dakkapel in Waarland, het realiseren van een dakopbouw in Haarlem en het uitbouwen van een woning in De Rijp. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Kors bouwbedrijf in De Rijp.

Wil je weten wat Kors bouwbedrijf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kors bouwbedrijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kors bouwbedrijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kors bouwbedrijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Kors bouwbedrijf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kors bouwbedrijf

Bezoekers bekeken ook